Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

«1o Athens Spirit Film Festival»

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa στηρίζoντας κάθε προσπάθεια που γίνεται στον πολιτισμό, συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας στον εορτασμό που διοργανώνουν οι Surfers4Life από τις 19 εως τις 25 Νοεμβρίου 2015, για τον κινηματογράφο, τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα, που θα περιλαμβάνει: Μια ποιοτική επιλογή ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου. Ανάλυση και συζήτηση, από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής και προσωπικής ενδυνάμωσης, που θα ακολουθεί μετά από κάθε ταινία. Ένα debate με θέμα: «Η πνευματικότητα και η επιστήμη, συγκλίνουν;» Μία ημερίδα για τις συνοικίες φωτός. Προϊόντική έκθεση. Μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Ο Albert Einstein έλεγε: "Δεν μπορούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα με την ίδια συνειδητότητα που το δημιούργησαμε". Θέτοντας λοιπόν αυτή την βάση, πρωταρχικός στόχος αυτού του φεστιβάλ είναι να μας βοηθήσει να ανυψώσουμε την συνειδητότητα μας, να μπορούμε να διακρίνουμε καλύτερα τα καλά κρυμμένα μηνύματα που μας δίδονται στην καθημερινότητά μας & να πορευτούμε πιο ανάλαφρα μέσα σε αυτό το εσωτερικό μονοπάτι που ο καθένας μας έχει επιλέξει να διαβεί. 

Το 1ο Αthens Spirit Film Festival θα διαρκέσει 7 ημέρες, όπου θα φιλοξενήσει 14 δράσεις, εκ των οποίων η πλειοψηφία θα είναι ταινίες. Αναμένεται να είναι ένα αξέχαστο, αρμονικό ταξίδι στη συνειδητότητα, στην παρουσία αλλά και στην ουσία. 

Έχει διασφαλίσει για εσάς τις πιο πλούσιες ταινίες σε πνευματικούς θησαυρούς και τους πιο εμπνευσμένους ομιλητές για να τις αναλύσουν και να τις συζητήσουν μαζί μας. 

Το Φεστιβάλ όμως συμπεριλαμβάνει και άλλες δράσεις, καλλιτεχνικές ή μη, όπως μουσικές, θεατρικές, ένα debate με θέμα “Η Πνευματικότητα και η Επιστήμη συγκλίνουν;” και ένα πάνελ συζήτησης με θέμα “Συνοικίες Φωτός".

Πληροφορίες http://athensspiritfilmfestival.org/

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 

 

Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.