Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Κ.Δ.Β.Μ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,

Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΜΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η επιθυμία κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος είναι να προσφέρει άρτιες γνώσεις στους σπουδαστές του ώστε αποφοιτώντας να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις γνώσεις από το να εμπλουτίσουν θεωρητικά και πρακτικά ένα χόμπι τους, μέχρι να λάβουν την πρέπουσα επαγγελματική κατάρτιση.

Μέχρι σήμερα η σχολή Tabula Rasa -αν και απαριθμεί λίγα χρόνια λειτουργίας- έχει αρκετές επιτυχίες σπουδαστών και αποφοίτων στο ενεργητικό της.

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία μας, ήρθε να προστεθεί από τον απόφοιτο σπουδαστή δημιουργικής γραφής, Χρήστο Χαρακόπουλο ο οποίος από τις 3 Μαρτίου 2015, θα διδάσκει: «Δημιουργική γραφή», στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δράμας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο Χρήστος Χαρακόπουλος ζει και εργάζεται στη Δράμα, ενώ παρακολούθησε με απόλυτη επιτυχία όλα τα μαθήματα της σχολής μας, με το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αποφοίτησε με επιτυχία το 2013 και έκτοτε χρησιμοποιεί τις γνώσεις που αποκόμισε από τη σχολή, όσο πιο εποικοδομητικά μπορεί.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει το Χρήστο Χαρακόπουλο και του εύχεται: «Καλή σταδιοδρομία και να μη σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά»!

 

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.