Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

Διαδικτυακή εφημερίδα «NewSage»

Η σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Λυδία Ψαραδέλλη, δημιούργησε από το 2011 τη διαδικτυακή εφημερίδα NewSage και σε μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας αντίστοιχων sites.

Στo NewSage υπάρχουν άρθρα από την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, θέματα υγείας σε συνεργασία με διακεκριμένους γιατρούς, πολιτισμού και life style, χρηστικές πληροφορίες και blogs συγγραφέων και δημοσιογράφων, που συνεργάζονται με το site.

Η άμεση συνεργασία της διαδικτυακής εφημερίδας με το εργαστήρι Tabula Rasa έχει δώσει την δυνατότητα σε σπουδαστές της σχολής να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους με τα δικά τους κείμενα. Με το NewSage έχουν συνεργαστεί ήδη οι σπουδαστές μας: Νεκτάριος Μπουτεράκος, Μάνος Μπάρτης, Μάγδα Καπριανού και Μαίρη Καντά. Η θεματολογία τους ξεκινά από άρθρα, συγγραφικές δημιουργίες, χρονογραφήματα, προσωπικές στήλες καθώς και συνεντεύξεις. Σε αποκλειστικότητα δημοσιεύτηκε το μυθιστόρημα της Μάγδας Καπριανού «Χάρτινα Όνειρα». Ο σπουδαστής της σχολής Νεκτάριος Μπουτεράκος συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με το NewSage, γράφοντας κριτικές θεατρικών παραστάσεων, κινηματογραφικών ταινιών και βιβλίων. Πραγματοποιεί ταυτόχρονα συνεντεύξεις από ηθοποιούς και σκηνοθέτες ενώ στο προσωπικό του blog διοργανώνονται διαγωνισμοί διηγημάτων.

Σε άμεση συνεργασία με το εργαστήρι Tabula Rasa δίνεται καθημερινά η ευκαιρία στα φρέσκα ταλέντα, που διαθέτουν έμπνευση και δημιουργικότητα, να προβάλλουν το έργο τους μέσα από το διαδίκτυο καθώς και να ενημερώνονται για διαγωνισμούς που αφορούν το πνεύμα και την τέχνη…

 

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 

 

Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.