Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ "ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ" ΤΟΥ ALPHA,
Η ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΜΑΣ,
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗ

H σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula RasaΓεωργία Μαυρουδάκη, εντάχθηκε στο δυναμικό της σεναριογραφικής ομάδας, της καθημερινής σειράς «Έλα στη θέση μου», του τηλεοπτικού σταθμού Alpha που συνεχίζει να προβάλλεται με αμείωτο ενδιαφέρον για 3η συνεχή χρονιά. Η σπουδάστρια του εργαστηρίου μας,  φοιτά στο τμήμα σεναριογραφίας.

Η εν λόγω σειρά βασίζεται στην τηλενουβέλα «Nuevo Rico, Nuevo pobre» και η σπουδάστρια μας ανήκει πλέον στην ομάδα των διαλογογράφων της σειράς. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης και η Γεωργία Ζήση.

Παίζουν: 
Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρίνος Κόνσολος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Άνδρη Θεοδότου, Υρώ Λούπη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Αναστάσης Κολοβός, Μάνος Ιωάννου, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πένυ Αγοραστού κ.α.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει την Γεωργία Μαυρουδάκη και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!
 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 

 

Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.