Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΜΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΤΕΑ

H σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, Μαρία Μποτέα, συμμετέχει στο συλλογικό βιβλίο διηγημάτων "Οι μάγισσες της Θεσσαλίας".

Μια αρχαία παράδοση θέλει τις γυναίκες του Θεσσαλικού κάμπου να είναι περίφημες μάγισσες, που με τα κόλπα τους κυριαρχούσαν στον έρωτα, κατέβαζαν το φεγγάρι και σήκωναν τους νεκρούς. Η παράδοση αυτή φτάνει μέχρι τις μέρες μας, γι” αυτό και οι Εκδόσεις iWrite, θέλοντας να αναδείξουν αυτό το ιδιαίτερο πολιτισμικό στοιχείο της Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν ένα ανοιχτό διαγωνισμό διηγήματος με θέμα τις μάγισσες της Θεσσαλίας.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και από τους συμμετέχοντες επιλέχθηκαν εκείνοι που με τον πλέον λογοτεχνικό τρόπο μπόρεσαν να αποδώσουν τη φήμη και το μυστήριο των μαγισσών.

Το βιβλίο "Οι μάγισσες της Θεσσαλίας" κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία από τον εκδοτικό οίκο i-write Publications και τις Εκδόσεις Πηγή.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει τη Μαρία Μποτέα και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.